top of page

2020

Jan 25,26 AICS Presentation at Catalan Community Mtg, Catalan Delegation, Washington DC

AICS WILL PRESENT CATALONIA MAGAZINE TO THE  CATALAN COMMUNITY of NORTHAMERICA in the UNITED STATES and CANADA.


The meeting will take place on January 25,26 in Washington DC at the meeting for the North American Catalan Cjommunity, promoted by the Catalan Delegation of the Generalitat of Catalonia, with the intention of strengthening ties between Catalan Casals.

Thanks to the partnership  between AICS-American Institute for Catalan Studies in Houston,Texas and Adifolk, Ms. Hellena Cardus will announce the recent activity of internationalization of popular culture, carried out by Adifolk, as witnessed, in depth, within the last issue of Catalonia Magazine, which is dedicated exclusively to Adifolk and L'aplec Internacional, held in Copenhagen.

#aics #cataloniamagazine #adifolk #tradicions #culturapopular #catalunya

 
Feb 6    Presentació Revista Catalonia w/ Adifolk Casa Sardana, Catalunya

Adifolk.jpg
WashingtonDC.jpg
adifolk.jpg

25-Nov-2018 Diumenge 25 de novembre del 2018 hem estat rebuts com a convidats de la 1a Gala de l’Any d’ Adifolk a Montblanc -Catalunya-. El president d’Adifolk Ivan Besora Roig ha mantingut la primera reunió de benvinguda, acompanyat del cap de protocol Victor Duaigües i l'adjunt a presidència Oriol Ramirez Carol.

ipecc.jpg

23-Nov-2018 El 23 de novembre del 2018 al Parlament de Catalunya s'ha celebrat l'acte de lliurament dels XXX Premis Josep Maria Batista i Roca–Memorial Enric Garriga Trullols 2018 que any rere any organitza l’IPECC. 
Ja són 300 els catalans i catalanòfils residents a l’exterior els guardonats per la seva tasca de fer present la cultura catalana arreu del món.

fira.jpg

06-Oct-2018 Per propiciar l'intercanvi cultural de qualitat fora de Catalunya, l'AICS ha participat en la Jornada d'Internacionalització de la cultura popular i tradicional aquest 6 d'octubre del 2018 a Manresa al Museu de la Tècnica, en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa amb el Centre Català de Luxemburg i el Casal de Tolosa de Llenguadoc com a representants alhora de la FIEC.

XXIXHellena.jpg

En la XXIX Edició dels Premis Batista i Roca-Memorial Garriga Trullols 2017, l’IPECC ha guardonat a la nostra Presidenta na Hellena Cardús a qui li donem l’enhorabona!

Els Premis Josep Maria Batista i Roca - Memorial Enric Garriga Trullols són un guardó d'atorgament anual instituït i convocat per l'Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) l’any 1989 per a reconèixer la tasca que duen a terme els catalans i catalanòfils de fora per a mantenir la presència catalana en el món i augmentar el coneixement dels Països Catalans i la de cultura catalana a l'exterior. Cada any 10 persones de les comunitats catalanes de l’exterior reben aquest prestigiós guardó en un acte públic que se celebra a Barcelona el mes de novembre i que enguany han estat: atorgats a Immaculada Cabotí, resident a Virgínia, als Estats Units; Hellena Cardús, que viu a Texas, als Estats Units; Guido Dettoni, d’Assís, Itàlia; Roger Friedlein, de Bochum, Alemanya; Alfons Gregori, resident a Poznan, Polònia; Alejandro Hugo Carreras, de Rosario, Argentina (l’únic que no ha pogut recollir personalment el premi); Antoni Llorens, resident a Vitòria-Gasteiz, País Basc; Belén Murillo, resident a Madrid, Espanya; Núria Reche, que viu al Cantó de Vaud, a Suïssa; i Viviana Sandra Sanchis, de Buenos Aires, Argentina.

© 2020 by AICS American Institute for Catalan Studies. All rights reserved.

bottom of page